Straks ga ik het voor het eerst eten, postelein (in stampot-vorm). Ik heb al geproefd, lekker
Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.
Naar overzicht van alle forumsIk heb het nog nooit gegeten. Mijn beide ouders lustten het niet, dus het kwam niet op tafel. Hetzelfde gold/geldt voor raapstelen. Dat had ik tot een paar jaar gelden ook nooit genuttigd, maar het werd in mijn vriendenkring aangeprezen als zijnde een delicatesse. Dus zocht ik voor de zekerheid een recept met naast de raapstelen ingrediënten waarmee je een drol lekker kunt maken. Helaas…… het mocht niet baten. Het komt niet meer op tafel.
Mmmmmmmmm…. focaccia, lekker!
Ik zag en rook er vanmorgen een bij mijn meer dan uitstekende warme bakker, maar ja: te groot voor één persoon. Maar binenkort komt vriendin D eten, en dan ga ik op de Italiaanse toer. En zoals de Italiaanse vader van iemand op een totaal ander prikbord eens verzuchtte toen er in eerste instantie geen brood werd geserveerd bij de warme maaldijd in een restaurant: “Zonder brood kan ik niet eten.”
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?